03 грудня 2013

Моя рідна Україно!
Славний мій народе!
У єднанні ваша сила
За крок до свободи!

Єднаймося, українці,
З Заходу до Сходу,
Нема чого нам ділити -
Одному народу!

Різні мови, різні віри -
Та одна держава.
Нумо жити - животіти
Вже не маєм права!

Побудуймо ми Європу
В рідній Україні,
Та таку, щоб про нас знали
У кожній родині!




12 коментарів :

  1. "Нумо жити - животіти
    Вже не маєм права!" - 100% правда

    ВідповістиВидалити
  2. Таня,ну что там происходит? У нас ничего не показывают,да и в газетах я ничего токового не вижу.

    ВідповістиВидалити
  3. Таня, держи нас в курсе дел, американцы тоже нигде ничего не написали...

    ВідповістиВидалити
  4. Действительно, Таня, рассказывай, что там у вас. Ты же, можно сказать, первоисточник. А то в СМИ чего только не услышишь...Вообще тяжело сориентироваться в событиях.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Девочки, написала несколько слов в новом посте. Что ещё добавить? очень страшно, до мурашек по коже - за людей, за то, что мечты миллионов могут быть разбиты.

      Видалити
  5. Таня, ти талант! Ставлю твій вірш в один ряд із Заповітом, Мойсеєм, Слово, чому ти не твердая криця!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Танюша!!! так хочеться хоч щось зробити для перемоги, хоч чимось допомогти!
      Ні спати нормально, ні їсти не можу. І ніякої дієти не треба)))

      Видалити
    2. Таню, а я без надії, але сподіваюсь. Мені не подобається невизначеність опозиції... Ну і лідера, ЛІДЕРА нема! Чи я чогось недогледіла?

      Видалити
    3. Все правильно ти вгледіла, але яка є опозиція, така є, аби владу в "сім'ї" забрали, бо нам точно капець буде! Надіюсь, що лідером буде Кличко - він один має чесно зароблені мільйони, то може не буде гребти під себе

      Видалити
    4. Ну, не знаю... Недавно дивилася невеличкий датський серіал "Правительство - Borgen". Там показані їхні закулісні політичні ігри, прихід до влади нових людей... Там як: прийшла нова людина, яка чисто по-людському сподобалася народу, сказала декілька фраз, які справили якнайкраще враження, і цій людині повірили! І вибрали! І НЕ помилилися!
      Я собі думала: яка фігня, який наїв! Але якщо подумати глибше... Там же демократія була зажди, там права людини - це не анекдот, а константа, там люди і не підозрюють, що не може бути закону, демократії, що існує ще й дермократія... А тому дивлюся я на Кличка... Так, він мені чисто по-людському подобається, так, він говорить гарні слова. Але я не вірю йому і це не мій вибір. А ще мені не подобається - аж до свербіжу - фраза "з двох зол вибирати менше". Це ж все рівно зло!
      Бач, яка я песимістка. (((
      Таню, якщо би ти хотіла подивитись на ту датську казку, то вона тут: http://serialsonline.net/serials/Borgen-online.html

      Видалити
    5. Танюша, все дуже складно - ми люди, які прожили життя, це розуміємо, а молодь... Їхнє розчарування, якщо воно не дай Бог буде мати місце, може залишити слід на все життя. Ї хто знає, який саме...

      Видалити