04 березня 2014

Українські письменники закликають телефонувати родичам у Росію, щоб зупинити війну (перепост)

Українські письменники Андрій Курков і Ірен Роздобудько закликали українців зв’язатися зі своїми знайомими і родичами у Росії, щоб заспокоїти їх і розповісти всю правду про те, що відбувається в Україні.

Про це вони повідомили на прес-конференції в Укрінформі.

“У всіх є і родичі, і друзі в Росії. З родичами я не підтримую зв’язок уже давно, але друзів у мене багато. Всі друзі, з якими я спілкуюся, знають правду, вони всі стежать за подіями в інтернеті. Проблема дістатися до тих, хто беззастережно вірить російським ЗМІ”, – сказав Курков.

Під час прес-конференції він зателефонував знайомій письменниці з Москви Тетяні Щербині, розпитавши її, як подають інформацію в Росії про те, що відбувається в Україні. І запевнив її, що фашистів в Україні не має. На це Щербина відповіла, що, на жаль, саме так думає абсолютна більшість росіян.

Водночас, письменниця Ірен Роздобудько розповіла, що, оскільки ні родичів, ні знайомих у Росії не має, вона вирішила звернутися в листі до відомої російської письменниці, яка мешкає в Ізраїлі, Діни Рубіної, з проханням допомогти донести правдиву інформацію всім знайомим і прорвати інформаційну блокаду, що є в Росії.

“У нас немає ніякої коричневої чуми, фашизму, екстремізму та інших жахів, про які день і ніч говорить російська пропаганда.

Прошу Вас допомогти прорвати інформаційну блокаду і донести цю думку тим, хто вірить у телевізійну пропаганду. На Майдані була не купка людей, там були всі ми. Ми боремося за свободу, за демократію і цією боротьбою лякаємо інших диктаторів, які поставили свій народ на коліна”, – процитувала Роздобудько.

http://kyiv.ridna.ua

4 коментарі :

  1. Ох Таня, как много информации, и не вся она правдива. Вот сегодня, например, я когда ездила смотреть дачку (а выбираю я именно в районе Бельбека-Качи, самой горячей точки нашего района) ничего страшного я там не увидела, никто ни в кого не стреляет, представляешь риэлтер говорит что мы отчаянные ребята, а вдруг война, так сюда шарахнут в первую очередь. На что я ей ответила чтобы она отставила панику, и надеюсь что после 30 марта - 5 апреля все закончится миром и будем мы тут на море бегать, благо идти 20 минут неспешным шагом. Слушай, я ненормальная или как объяснить мою такую позицию?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Очень просто объяснить твою позицию - будет так, как ты сказала. У нас все будет хо-ро-шо!!!

      Видалити
  2. Вот с этим я не согласна "На Майдані була не купка людей, там були всі ми" Нет не все были и не все поддерживали. Только вот получается, что теперь мой родной Донбасс стал сепаратистом, а мы кучкой людей... Единственно за что спасибо Майдану, что раскачали немного нас. Посмотрев на майдановскую революцию, мы, люди захотели, что то и у себя поменять. Только вот все равно не дадут Донбассу чего он хочет. Уже сейчас назначения новой власти не ахти поменяли одних миллиардеров на других.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анютка, единственное, что теперь нужно - терпение. Давай виртуально возьмемся за руки и будем молиться. У нас все будет хорошо. Поверь мне!!!

      Видалити